Как най-лесно и бързо да намерите продукта си в сайта?

Вижте видеото:

 

Намирането на продукти в сайта е най-оптимално, когато търсите през полето за търсене.

Напишете Вашият модел на устройство или консуматив, като за предпочитане е да не пишете марката и да не ползвате шпация.

След като въведете символите за модела, ползвайте категориините иконки по-долу или филтрите, отстрани за категория и марка.

Примери:

По модел устройство:

  • Ако търсите тонер касета за SAMSUNG ML2160, напишете “ML2160” и натиснете иконката „Тонер касети”.
  • Ако търсите барабан за Brother HL1512, напишете “1512” или “HL1512” и натиснете иконката  „КОМПОНЕНТИ” и филтър „Барабани”, за да сведете Вашето търсене до точните продукти.

Същия ефект ще се получи, ако ползвате и само филтрите от лявата страна на сайта.

Ако не знаете буквите пред вашия модел, бихте могли да напишете само цифрите, например „2160”, тогава ще се покажат повече продукти, в които съществува този низ. Филтрирайте Вашето търсене отново по удобния за Вас начин през иконките или филтрите.

По модел консуматив:

  • Ако търсите по модел тонер касета, например MLT-D101S, достатъчно е да напишете само “101S” и отново да филтрирате категорията за Вашите нужди през иконите за бързо търсене или през филтрите отстрани.
  • Мастилницата, която Ви трябва е CLI-521. Често се случва да не знаете точната абривиатура преди цифрите…Напишете „521” и използвайте иконата „Мастила”. 

 

За мнения, препоръки или затруднения, свързани с достъпността при работата с нашия уеб портал, свържете се с нас на sales@tnc.bg