Информация

Какъв е този сайт?

www.new.tnc.bg е официалният, нов сайт на фирма ТИ ЕН СИ ЕООД. Съдържа представителна част и модул за онлайн поръчки за дилъри, който изисква регистрация.

Регистрация в new.tnc.bg  : Сайтът new.tnc.bg изисква нова Ваша регистрация, различна от тази на сайта ни www.tnc.bg.

Как мога да създам свой акаунт в сайта?

Като се регистрирате като фирма. След регистрацията ще получите одобрение на акаунта Ви в рамките на 24 часа!

Възможно е да имате служебно създаден от нас акаунт. В този случай поискайте мейл за смяна на паролата.

Защо е необходимо да чакам за одобрение?

Фирма ТИ ЕН СИ ЕООД работи само с дилъри - фирми, които са част от IT пазара с основна дейност продажба ,сервиз и рециклиране на периферна техника. Частни лица, както и потребители на продуктите ни, не получават достъп и активност на www.tnc.bg .Фирма ТИ ЕН СИ ЕООД не търгува с неоторизирани лица при условията договорени с дилърите от дистрибуторската ни мрежа.

Може ли акаунта да се ползва от няколко човека?

Да! Унификатор на регистриралата се фирма в сайта ни е БУЛСТАТ номера. Няколко служителя могат да ползват регистрацията на фирмата със същия БУЛСТАТ, но със своите е-mail адреси.

Колко често се опресняват цените и статусите на продуктите?

Продуктовата гама се актуализира на всеки кръгъл час.

По какъв начин се изпълняват поръчките?

Вие или вашите сътрудници, бихте могли да използвате вградената търсачка за по-лесно намиране на желаните от вас продукти. След като изберете необходимите артикули и количества, можете да изпратите заявката си за обработване, като следвате стъпки от 1 до 6 за избор доставка и начин на плащане.

Как да разбера статуса на поръчката ми?

Когато поръчаните от Вас продукти са налични в Централен склад/за пратки/ или в съответния посочен от Вас офис, ще получите мейл с потвърждение на поръчката Ви. Ако има неналични продукти, ще бъдете известени с информативен мейл за Заявка на Изчакване.

Наложени ограничения!

Този електронен магазин може да бъде използван само от оторизирани дистрибутори на фирма Ти Ен Си ЕООД. При неспазване на договорените търговски взаимоотношения и добри практики, Ти Ен Си ЕООД си запазва правото да прекрати достъпа до сайта.