Партньори

Партньори на фирма Ти Ен Си ЕООД са водещите световни производители на продукти, явяващи се ключови за нуждите на офис печата в България.

Ние сме се придържали винаги към един ключов критерий при избор на партньорите си - те да бъдат един от водещите три световни лидери в съответната продуктова група.

Ти Ен Си ЕООД  е в партньорски отношения със следните световни компании:

  BROTHER - Япония - Официален дистрибутор за България за консумативи и резервни части за периферни устройства.

 PANTUM - НР Китай - дистрибутор за България за периферия (принтери и мултифункционални устройства),  консумативи и резервни части

NINESTAR - НР Китай - дистрибутор за България за марката G&G - съвместими консумативи за всички видове и марки печатащи устройства - касети за лазерни, мастилено-струйни, матрични и термо принтери.

Static Control Components - НР Китай - дистрибутор за България - компоненти за рециклиране на тонер касети за всички марки печатащи устройства - чипове, тонери, барабани, ножове, резервни части.

  ATRIX INTERNATIONAL -  САЩ - Дистрибутор за България на специализирано оборудване за нуждите на сервиза и ремонта на офис техника - прахосмукачки, филтри, резервни части за прахосмукачките ATRIX

Наши партньори са водещи Световни производители на тонери за рециклиране на тонер касети от Япония и Южна Корея

Ти Ен Си ЕООД е вносител на собствени барабани за рециклиране на тонер касети (OPC Drums) с търговското име ЯЗОН-2.

Ти Ен Си ЕООД е вносител на собствена линия от чипове за рециклиране на тонер касети с търговското име TNCHIP.

Ти Ен Си ЕООД е вносител на оригинални и съвместими резервни части за поддръжката на всички световни марки производители на печатащи устройства.

Партньори на ТИ ЕН СИ ЕООД са и много водещи компании, производители и дистрибутори на консумативи за офис печат от Европа и Азия.