ЗА ТОНЕРИТЕ С МАРКА TNC

Какво представляват тонерите с марка TNC и защо избирайки ги, вие печелите?

Зад търговската марка тонер бутилки с МАРКА TNC се крият продуктите на най-добрите световни производители от Япония и Южна Корея.

Ние предлагаме тонери за най-масовите тонер касети, ползвани от печатащите устройства на Hewlett Packard, Canon, Brother, Samsung, Lexmark, Kyocera, Konica Minolta, Dell.

Нашите тонери са внимателно подбирани за да дадат най-доброто на потребителите. Тонерите са сертифицирани по световните стандарти, осигурявайки минимално количество остатъчен тонер, кристално изображение, позволяващо всички нюанси на оригиналното изображение да се пренесат на копието на клиента.

От пристигащите в чували тонери, ние от Ти Ен Си, ползвайки най-съвременно американско и японско оборудване за дозиране на тонер, бутилираме нужната дозa, контролирайки всяка бутилка през финално контролно замерване.

Специално създадените и произведени за нуждите на Ти Ен Си бутилки се запечатват със специално 7-слойно фолио, позволяващо да няма достъп атмосферната влага. Опазвайки високото качество на бутилираните от нас продукти като специално оборудване заварява фолиото

Ползвайки нашите бутилки, клиентите ни имат възможността да ползват специалните конусовидни капачки (фунийки), осигуряващи максималната чистота на работа и здравето на клиентите ни, занимаващи се с рециклация на тонер касети за монохромните и цветните печатащи устройства.

Доставчиците на тонери и партньорите на Ти Ен Си са компании-производители от Япония и Южна Корея. Тези компании с дълга  история проектират и произвеждат  надеждни тонер продукти, отговарящи на изискванията на водещите играчи и потребители в света днес.

Всеки продукт е плод на задълбочена и професионална работа, ползвайки уникалните си технологии, който ни помага да можем да отговорим на непрекъснато променящите се изисквания в технологиите за тонер.

Нашите автоматизирани производствени съоръжения на партньорите ни са в Япония, Южна Корея  и САЩ. Всяка серия от произведените продукти минава през стриктен контрол.

Продуктите, които Ти Ен Си предлага се ползват за нуждите на клиенти от 5 континента.

 

Нашият съвет е:

ПОЛЗВАЙТЕ ТОНЕРИТЕ С МАРКА ТИ ЕН СИ  ЗАЕДНО С БАРАБАБНИТЕ ЯЗОН-2 за да имате най-добрата ефективност на труда, носеща ви конкурентно предимство и трайна репутация на професионалисти.