ЗА G&G КОНСУМАТИВИТЕ ЗА ЕТИКЕТНИ ПРИНТЕРИ BROTHER

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ G&G КОНСУМАТИВИТЕ ЗА ЕТИКЕТНИТЕ ПРИНТЕРИ НА BROTHER

Това семейство от консумативи предлага пълноценните възможности на оригинала, предлагайки същите характеристики, но на доста по-добра цена.

Всяка лента (консуматив) е опакована в индивидуална кутия. В комплекта Вие и вашите клиенти получавате вакуумирана лента с нужната дължина и съответното легло (крепеж), позволяващи на устройството да работи, спазвайки технологичните изисквания на производителя.

Ползването на други решения - предлагани само като лента за етикетните принтери създават рискове от ПО-БЪРЗОТО ИЗХАБЯВАНЕ на оригиналните ножове и риск от ЧЕСТИ ПОВРЕДИ на устройствата. Огромно предимство на консумативите с марка G&G за нуждите на етикетните принтери на Brother са и отличното качество на залепването на готовите етикети, а също така и осигуряването на бърза и без рискове смяна на новия консуматив - залог за перфектната работа на устройствата.

Невидимите допълнително разходи за нужния ремонт и по-честата подмяна на ножовете, режещи отделните етикети правят спестеното обезсмислено. Разходът на средства и време, а и ремонтите, Ви лишават от очакваното подобрение на цената на печат на етикетите.

За марката G&G

Марката G&G е световно известна марка, предлагаща съвместими консумативи за всички видове принтери - матрични, лазерни, мастилено-струйни, етикетни. Продуктите с марката G&G се продават в над 100 страни по света и е символ на най-доброто качество, предлагано в света днес.

 

ВАЖНО: Когато поискате да знаете повече детайли за това УНИКАЛНО С КАЧЕСТВОТО СИ технологично решение, не се колебайте и се обърнете към нас за повече информация.

Нашият съвет е:

ПОЛЗВАЙТЕ продуктите, предлагани на фирма ТИ ЕН СИ за да имате най-добрата ефективност на труд, сигурност, предсказуемост на доставките и гарантирано изпълнение на обещаното - носещи Ви конкурентно предимство и трайна репутация на професионалисти пред Вашите клиенти.